Samenwerken?

Op zoek naar inspirerende verhalen, avontuurlijke content of creatieve samenwerkingen? Let me know!

In het kort


Ik ben Welmoed. Een tekstschrijver op zoek naar verhalen in het grote avontuur dat het leven heet.
Mijn passie voor avontuur werd aangewakkerd tijdens mijn studie International Tourism Management waarbij ik in aanraking kwam met de kajak- en bergsport. Sindsdien heb ik in Schotland gewerkt als reisorganisator en zwierf ik door Europa als klim- en kajak instructeur.
Een kajakongeluk zorgde echter voor een vroegtijdig einde van mijn instructeurscarrière. Plotseling belandde ik in het ziekenhuis en in een diep dal. Dit was het moment dat ik kennismaakte met de helende werking van avontuur. Mijn terugkeer naar de klimwand hielp me meer dan welke therapie dan ook en ik realiseerde me: dit moet een podium krijgen.
Sindsdien zet ik storytelling in om mensen bewust te maken van de kracht van avontuur. Door middel van avontuurlijke verhalen probeer ik mensen aan te moedigen uit hun comfort zone te stappen en het beste uit zichzelf te halen.

Op zoek naar inspirerende content? Ik ben beschikbaar voor o.a. artikelen, blogs, reisverhalen en SEO-teksten. Denk je dat ik je ergens anders bij kan helpen? Stuur gerust een mailtje naar welmoed@woordenuithetnoorden.com. Ik sta altijd open voor creatieve samenwerkingen.


Zij gingen je voor


Summary

Summary

Summary


Illustraties


Illustratie nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Stuur een mailtje naar welmoed@woordenuithetnoorden.com en ik vertel je graag over de mogelijkheden.


Tarieven


Standaard reken ik een uurtarief van €45,- exclusief btw. Heb je een project en ben je benieuwd naar de totale kosten of heb je illustraties nodig? Stuur dan een mailtje met de details naar welmoed@woordenuithetnoorden.com en ik stuur je vrijblijvend een offerte.

%d bloggers liken dit: