Project 7c: De opzet

7c klimmen is best pittig. Helemaal als je op Terschelling woont en een Beastmaker je beste trainingsbuddy is. Nu ben ik een vrij fanatieke thuistrainer maar mijn zelfbedachte trainingen zijn nogal.. nouja laten we het erop houden dat ik op dit vlak niet echt uitblink in efficiëntie. Mijn inefficiënte manier van trainen heeft echter wel mijn onsight-niveau op 7a/b gebracht – iets waar ik stiekem best trots op ben- en dit maakte me nieuwsgierig: hoever zou ik kunnen komen als ik het trainen professioneler aanpakte? Let’s find out!

De komende tijd gaat Irene Pieper van FITclimbing Coacing me begeleiden bij mijn trainingstraject. We gaan aan onder andere aan de slag met een persoonlijk trainingsschema, verkennen wat ‘projecten’ in de klimsport eigenlijk inhoudt en bespreken wat nodig is om als klimmer het beste uit jezelf te halen.

Ben je benieuwd hoe zo’n coachingstraject eruit ziet? Wil je weten of een gepersonaliseerd trainingsschema ook iets voor jou is en of het me gaat lukken om mijn klimdoel te halen? Lees dan vooral mee! De komende tijd zal ik jullie meenemen in het proces en onder andere ervaringen, tips en struggles delen.

Heb je tussendoor vragen? Stel ze in de comments of via social media!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.